Saga

Finskt familjeägt företag

Ki-Sal Oy är ett finskt familjeägt företag som har levererat högkvalitativa förpackningsmaterial sedan 1977. Företaget är känt som en pålitlig partner bland sina anställda och kunder. Ki-Sal jobbar effektivt och levererar beställningar inom 1–2 arbetsdagar och i huvudstadsregionen även på samma arbetsdag. Grunden för verksamheten är högkvalitativa och hållbara produkter.

Betjänar professionell inom förpackningsindusrin bild

Professionell inom förpackningsindustrin

Ki-Sals säljare träffar sina kunder regelbundet i hela Finland. Kundernas önskemål och behov är viktiga för företaget för att kunna utveckla såväl verksamhet som produktsortiment. Ki-Sal har ett eget lager i Vanda, där arbetare jobbar för att säkerställa snabba och pålitliga leveranser till kunderna. På kontoret i Esbo jobbar personal med ansvar för logistik, säljstöd och marknadsföring. De förstärker vår effektiva och individuella service.

Enligt Ki-Sals kundlöfte kommer alla beställningar som lämnas före klockan 12 att skickas samma arbetsdag.

Högkvalitativa och hållbara förpackningslösningar

Högkvalitativa och hållbara förpackningslösningar

Produktsortimentet erbjuder en funktionell, högkvalitativ och hållbar lösning för varje förpackningsbehov. Ki-Sal utvecklar kontinuerligt sitt produktsortiment genom att lyssna på kundernas önskemål och behov. Samtidigt strävar man efter att följa principerna för EU:s cirkulära ekonomi. Företaget designar även individuella utformade förpackningar i samarbete med kunden. Med hjälp av samarbete utformas förpackningar på ett sådant sätt att de kan användas för att optimera transport och förvaring. Rätt sorts förpackning säkerställer att maximalt antal produkter får plats i transportlådan och att fler produkter kan visas i butiken.

Ansvarsfullt företag

Som ett finskt familjeägt företag vill Ki-Sal ta hänsyn till människor och miljö genom att samarbeta med leverantörer som är certifierade. Ki-Sal vill också bidra till nedskräpningsproblemet genom att dela information om förpackningar, material och återvinning till sina kunder. Förpackningar har ett negativt stigma när man talar om problemet med nedskräpning, även om de spelar en betydande roll för att skydda maten. Förpackningsmaterial som fungerar och är lämpliga för mat spelar en nyckelroll för att minska matsvinnet.

Ansvar är en del av verksamheten

Våra värderingar är

Passion ikon

Passion

Genuint intresse för förpackningsindustrin och produkter.

Mod ikon

Mod

Vi vågar testa nya saker.

Aktivitet ikon

Aktivitet

Vi tar oss an uppgifter effektivt och på eget initiativ.

Öppet lagspel ikon

Öppet lagspel

Vi har en stark laganda.

Nyfikenheten ikon

Nyfikenheten

Vi har en vilja att förnya.

Kontakt

Kontakt