Tarina

Suomalainen perheyritys

Ki-Sal Oy on suomalainen perheyritys, joka on toimittanut asiakkailleen korkealaatuisia pakkausmateriaaleja jo vuodesta 1977. Yritys tunnetaan luotettavana kumppanina niin työntekijöidensä kuin asiakkaidenkin keskuudessa. Ki-Salin toiminta on tehokasta. Se toimittaa kotimaan tilaukset 1–2 arkipäivässä ja pääkaupunkiseudulla jopa samana päivänä. Toiminnan perustana ovat laadukkaat ja kestävät tuotteet.

Palveleva pakkausalan ammattilainen

Palveleva pakkausalan ammattilainen

Ki-Salin myyntiedustajat tapaavat asiakkaitaan säännöllisesti eri puolella Suomea. Asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellaan tarkasti kentällä ja niiden avulla toimintaa ja tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti. Ki-Salilla on oma varasto Vantaalla, jossa varastotyöntekijät varmistavat nopeat ja luotettavat toimitukset asiakkaille ympäri Suomea. Espoon Keilarannan toimistolla logistiikasta, myynnin tuesta ja markkinoinnista vastaavat työntekijät vahvistavat omalla panoksellaan tehokasta ja yksilöllistä palvelua.

Ki-Salin tekemän asiakaslupauksen mukaan kaikki ennen kello 12 tulevat tilaukset lähetetään saman päivän aikana.

Laadukkaita ja kestäviä pakkausratkaisuja

Laadukkaita ja kestäviä pakkausratkaisuja

Tuotevalikoimasta löytyy toimiva, laadukas ja kestävä ratkaisu jokaiseen pakkaustarpeeseen. Ki-Sal kehittää tuotevalikoimaansa jatkuvasti asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen. Se pyrkii samalla noudattamaan EU:n kiertotalouden periaatteita. Yritys toimittaa myös asiakkaan kanssa yhteistyössä suunniteltuja yksilöllisiä pakkauksia. Mahdollisuuksien mukaan Ki-Sal teettää myös pakkauksiin tulevat asiakaskohtaiset painatukset. Yhteistyön avulla pakkauksia suunnitellaan siten, että niiden avulla voidaan optimoida tuotteen kuljetus- ja hyllyominaisuuksia. Oikeanlainen pakkaus varmistaa, että kuljetuslaatikkoon mahtuu maksimäärä tuotteita ja että myymälässä tuotteita saadaan enemmän esille.

Vastuullisuus mukana toiminnassa

Suomalaisena perheyrityksenä Ki-Sal haluaa ottaa huomioon ihmiset ja ympäristön tekemällä yhteistyötä tarvittavat sertifikaatit omaavien toimittajien kanssa. Ki-Sal haluaa myös vaikuttaa roskaantumisongelmaan jakamalla asiakkailleen tietoa pakkauksista, materiaaleista ja kierrättämisestä. Pakkauksilla on negatiivinen leima puhuttaessa roskaantumisongelmasta, vaikka niillä on kuitenkin merkittävä tehtävä elintarvikkeiden suojaamisessa. Ruokahävikin vähentämisessä avainasemassa ovat toimivat ja elintarvikkeille sopivat pakkausmateriaalit.

Vastuullisuus mukana toiminnassa

Arvojamme ovat

Intohimo-ikoni

Intohimo

Aito kiinnostus pakkausalaa ja tuotteita kohtaan.

Rohkeus-ikoni

Rohkeus

Uskallamme yrittää uusia asioita.

Aktiivisuus-ikoni

Aktiivisuus

Tartumme tehtäviin tehokkaasti ja oma-aloitteisesti.

Avoin tiimipelaaminen-ikoni

Avoin tiimipelaaminen

Meillä on luja yhteishenki.

Uteliaisuus-ikoni

Uteliaisuus

Meillä on halu uudistua.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö