Villkor

Samtycke till behandling av personuppgifter

Genom att göra en beställning samtycker du till användningen av dina personuppgifter (läs mer från integritetspolicyn).

Beställnings- och leveransvillkor för företag

Avtalsvillkoren nedan gäller för butiken som ägs och drivs av Ki-Sal Oy (www.kisal.fi) och för beställningar och köptransaktioner av Ki-Sal-produkter där.

Din avtalspartner vid alla butiksköp är Ki-Sal Oy:

Företag: Ki-Sal Oy

Personnummer: 0963595–0

Momsnummer: FI09635950

Hem: Esbo, Finland

Adress: Keilaranta 10 E, 02150 ESPOO

Kundtjänst: elektroniskt på info@ki-sal.fi

Ki-Sal har rätt att uppdatera dessa villkor när som helst. De uppdaterade villkoren gäller för beställningar som görs på eller efter det datum då villkoren uppdateras.

Om något avsnitt i villkoren senare visar sig vara ogiltigt, kommer det inte att påverka andra avsnitt i villkoren, som är giltiga. De villkor som är ogiltiga kommer att ersättas av nya, som ligger så nära den ursprungliga delen av villkoren som möjligt och följer lagstiftningen.

Genom att använda och köpa från webbutiken godkänner du dessa villkor, och medger att vi kan skicka dig e-post och/eller textmeddelanden angående din beställning, till exempel angående leveranser och/eller betalningar.

I Ki-Sals butik kan alla företag med giltigt företags-ID (Y-tunnus) och vars fakturerings- och leveransadress finns i Finland, göra en beställning. Vi levererar inte utomlands. Vi förbehåller oss rätten att neka köprätt till företag och privatkunder.

Du kan lägga en beställning direkt och ingen separat inloggning krävs. Om din kundinformation inte kan hittas i vårt kundinformationssystem kommer vi att upprätta ett nytt kundkonto. För kundkonto behöver vi ett företags-ID (Y-tunnus), leverans- och faktureringsadresser samt kontaktuppgifter till kontaktperson. För nya kunder tar vi alltid en kreditupplysning från Suomen Asiakastieto Oy.

När beställningen har nått oss kommer vi att kontakta dig och bekräfta tillgängligheten och priserna på produkterna. När kunden har accepterat denna information kommer beställningen att vidarebefordras. Fraktgränsen för beställningar är 300 euro. För beställningar mindre än så är leveransavgiften 30 euro. Handläggningstiden för nätbutiksbeställningar är en arbetsdag och leveranstiden är 1–3 arbetsdagar. Leveranser utanför huvudstadsregionen kan skilja sig från detta på grund av Kaukokiitos fraktschema och bokningssituation, eller på grund av produktleverans till Kaukokiitos mellanterminaler. Ki-Sal Oy förbehåller sig rätten att försena leveranser. Om beställningens ankomst är försenad med mer än 3 arbetsdagar, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@ki-sal.fi. Kunder kan också utan kostnad hämta sin beställning vid en separat överenskommen tid från vårt lager i Vanda på Vapaalantie 8, 01650 VANTAA.

Ki-Sal ansvarar inte för leveransförseningar eller annat avtalsbrott orsakat av force majeure.

Alla våra produkter har 14 dagars returrätt. Kunden måste returnera produkten oanvänd och i originalskick. Anmälan om avbokning ska göras skriftligen via e-post till info@ki-sal.fi.

Defekta och felaktigt levererade produkter kommer att ersättas med nya, korrekta produkter. Vi levererar alltid nya produkter vid defekta och felaktiga produkter och om det inte är möjligt återbetalar vi dem. Defekta och felaktiga produkter hämtas av transportföretaget, och hämtningarna är kostnadsfria för våra kunder.

I eventuella återkallelsesituationer är Ki-Sal i direktkontakt med kunden och kommer överens om retur och borttagande av produkterna från försäljning. Vi kommer att leverera de nya produkterna till vår kund och om det inte är möjligt att leverera de nya produkterna återbetalar vi de återkallade produkterna.

Ki-Sal Oy är inte ersättningsskyldig om produkten på sin websida är slutsåld och därför inte kan levereras till kunden. Alla produktbilder som visas på websidan är endast exempel på reaprodukterna. Om det finns felaktiga bilder och uppgifter i web är Ki-Sal inte ersättningsskyldig. Ki-Sal har rätt att när som helst korrigera fel på websidan och uppdatera eller ändra information.