Tilaus- ja sopimusehdot

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen (lue lisää tietosuojaselosteesta).

Tilaus- ja toimitusehdot yrityksille

Alla olevia sopimusehtoja sovelletaan Ki-Sal Oy:n www.kisal.fi omistamaan ja operoimaan kauppaan ja siellä Ki-Salin tuotteita koskeviin tilauksiin ja ostotapahtumiin. 

Sopimuskumppanisi kaikissa kaupan ostotapahtumissa on Ki-Sal Oy:
Yritys: Ki-Sal Oy
Y-tunnus: 0963595–0 
VAT-tunnus: FI09635950 
Kotipaikka: Espoo, Suomi
Osoite: Keilaranta 10 E, 02150 ESPOO 

Asiakaspalvelu: sähköisesti info@ki-sal.fi

Ki-Salilla on oikeus päivittää näitä ehtoja milloin tahansa. Päivitettyjä ehtoja sovelletaan tilauksiin ja tapahtumiin, jotka on tehty ehtojen päivityspäivänä tai sen jälkeen. 

Jos jokin ehtojen kohta todetaan myöhemmin kelvottomaksi, sillä ei ole vaikutusta muihin ehtojen kohtiin, jotka säilyvät voimassa. Kelvottomaksi todettu kohta korvataan uudella, joka on mahdollisimman lähellä ehtojen alkuperäistä kohtaa ja lainsäädännön mukainen. 

Käyttämällä ja ostamalla verkkokaupasta, ilmaiset hyväksyväsi nämä ehdot ja olet tietoinen siitä, että saatamme lähettää sinulle sähköpostia ja/tai tekstiviestejä tilaukseesi liittyen esim. lähetyksen toimituksesta ja/tai maksuja koskien. 

Ki-Salin kaupassa tilauksen voivat tehdä kaikki yritykset, joilla on voimassa oleva Y-tunnus ja joiden laskutus- ja toimitusosoite on Suomessa. Emme toimita tilauksia ulkomaille. Pidätämme oikeuden myöntää tai olla myöntämättä osto-oikeuksia yritys- ja yksityisasiakkaille.

Tilauksen tekeminen onnistuu suoraan eikä erillistä kirjautumista vaadita. Jos asiakastietojasi ei löydy asiakastietojärjestelmästämme, perustamme uuden asiakkuuden. Tarvitsemme asiakkuutta varten Y-tunnuksen, toimitus- ja laskutusosoitteet sekä yhteyshenkilön yhteystiedot. Aina uuden asiakkaan kohdalla tarkastamme yrityksenne luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n palvelusta.

Kun tilaus on saapunut meille, olemme sinuun yhteydessä ja vahvistamme tuotteiden saatavuuden ja hinnat. Kun asiakas on hyväksynyt nämä tiedot, tilaus laitetaan eteenpäin. Rahtivapaaraja on tilauksissa 300 euroa. Sitä pienemmissä tilauksissa toimitusmaksu on 30 euroa. Verkkokaupan tilausten käsittelyaika on yhden arkipäivän ja toimitusaika 1–3 arkipäivää. Toimitukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle saattavat poiketa tästä Kaukokiidon rahditusaikataulu- ja varaustilanteen takia tai tuotteiden toimituksesta Kaukokiidon väliterminaaleihin. Ki-Sal Oy pidättää oikeuden toimituksien viivästymiseen. Jos tilauksen saapuminen viivästyy yli 3 päivää sovitusta, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme info@ki-sal.fi. Asiakkaat voivat myös noutaa erikseen sovittuna ajankohtana tilauksensa Vantaan varastoltamme veloituksetta Vapaalantie 8, 01650 VANTAA.

Ki-Sal ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta toimituksen viivästymisestä tai muusta sopimusrikkomuksesta.  

Kaikilla tuotteillamme on palautusoikeus 14 päivää. Asiakkaan on palautettava tuote käyttämättömänä ja alkuperäisessä kunnossa. Ilmoitus peruutuksesta on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@ki-sal.fi.

Vialliset ja väärin toimitetut tuotteet korvataan uusilla oikeilla tuotteilla. Toimitamme aina uudet tuotteet viallisten ja väärien tuotteiden kohdalla ja jos se ei ole mahdollista, hyvitämme ne teille. Vialliset ja väärät tuotteet noudetaan kuljetusyhtiön toimesta ja noudot ovat veloituksettomia asiakkaillemme.

Mahdollisissa takaisinvetotilanteissa Ki-Sal on yhteydessä suoraan asiakkaaseen ja sopii tuotteiden palautuksesta ja myynnistä poistamisesta. Toimitamme asiakkaallemme uudet tuotteet ja jos uusien tuotteiden toimittaminen ei ole mahdollista, hyvitämme takaisin vedetyt tuotteet.

Ki-Sal Oy ei ole korvausvelvollinen, mikäli sen verkkokaupan tuote olisi loppunut varastosta, jonka takia sitä ei voida toimittaa asiakkaalle. Kaikki verkkokaupassa esillä olevat tuotekuvat ovat ainoastaan esimerkkejä myynnissä olevista tuotteista. Jos verkkokaupassa on virheellisiä kuvia ja tietoa, ei Ki-Sal ole siinäkään tapauksessa korvausvelvollinen. Ki-Salilla on oikeus korjata virheet verkkokaupassa sekä päivittää tai muuttaa tietoja milloin tahansa.